In ziua de azi exista o gama variata de produse lactate si de produse nonlactate , care au in compozitie lactoza.
Studiile arata ca multi oameni cred ca sunt intoleranti la lactoza. Cu toate acestea Dr. Clark a declarat ca, daca sunteti intolerant la lapte nu inseamna neaparat ca sunteti, de asemenea, si intoleranti la lactoza.
Potrivit Dr. Thomas Walser, cooperator al revistei elvetiene "Gesundheitstipp", o persoana care este intoleranta la lactoza va tolera in mod normal, 8 pana la 10 grame de lactoza pe zi si va putea consuma de asemenea si branzeturi maturate cum ar fi: Parmezan, Emmental, Gruyère si alte branzeturi care isi pierd lactoza lor in timpul procesului de uscare. Acelasi lucru poate fi spus despre unt.
Heike Siemes a realizat o statistica cu ajutorul aparatului Clark Syncrometer tester, pe 133 mostre de saliva. Acest studiu a relevant ca doar 2,9% din subiectii acestui experiment erau intoleranti la lactoza in timp ce cei intoleranti la lapte erau 69,4%.
In anii 80 Hanna Kroeger a publicat o carte in care vorbeste despre faptul ca lactoza ajuta la dezvoltarea florei intestinale. Aceasta informatie ne-a starnit curiozitatea, deoarece astazi se crede contrariul.
Cautand mai multe informatii am gasit 2 articole:
In primul articol se spune ca pasarile de curte au primit in mancare concentratii scazute de lactoza ca probiotic. Aceasta a avut un efect pozitiv ajutand la inhibarea bacteriilor patogene. Sanatatea lor s-a imbunatatit reusindu-se o reducere a Salmonellei prezente in intestine.
Un rezumat publicat pe Pubmed sustine ca intoleranta la lactoza si ca lactoza ar trebuie sa fie reevaluata ca un potential furnizor de acid lactic –producator de bacterii benefice in unele boli intestinale mai usoare.
Aceste articole sunt in conformitate cu ceea ce a declarat Dr. Clark in: "Vindecarea tuturor formelor de cancer”. Iata un pasaj din carte:
"Daca esti intolerant de lapte nu inseamna ca esti de intolerant si la lactoza, dar din cauza faptului ca nu consumi produse care au lactoza in compozitie, organismul tau nu reuseste sa ucida salmonela si Shigellas prezente in intestine. Aceste bacterii pot provoca deficienta la lactoza prin intermediul diareei frecvente. "
"In cazul in care organismul tau a pierdut capacitatea de a ucide salmoneloza si Shigellas, toate antibioticele si tratamentele intestinale nu pot distruge aceste bacterii omniprezente"
Cum se face ca organismul si-a pierdut capacitatea de a ucide salmoneloza si Shigellas?
Dr. Clark continua .. (citez):
"Exista dovezi ca antibioticele comune care ucid Streptococii si Stapfilococii sunt responsabile de acest fapt.
La soareci, este nevoie de un milion de bacteria Salmonella pentru a incepe o infectie. Dar intr-un experiment s-a observant ca dupa ce li s-a administrat streptomicina, au fost nevoie doar de 10 bacterii pentru a se infecta! Intestinele tale sunt in mod similar in incapacitate dupa consumul de antibiotice, permitindu-le chiar si unor cantitati foarte mici de Salmonella si Shigella sa scape si sa se inmulteasca! "
"Organismul nu reuseste sa le elimine definitiv. Ele raman ascunse pe undeva. Cand un nou lot de bacterii ajunge, chiar daca este vorba de o lingurita de lapte, cele doua subtipuri pot hibridiza si produce urmasi mult mai puternici. Aceasta se numeste virulenta. Astfel devii mult mai bolnav din cauza subtipurile mai virulente de bacterii. Puteti avea diaree, varsaturi si se poate declansa o stare generale de rau. "
Prin urmare, daca credeti ca sunteti "intoleranti la lactoza", fiti atenti la Salmonella si Shigella! Ati putea fi infectat cronic cu aceste doua bacterii.
Pentru a intelege mai bine substartul, cu siguranta trebuie inteles de la bun inceput unele notiuni, si cum se poate mai bine face acest lucru decat punandu-va intrebari precum:
1. Ce sunt salmonela si shigellas?
2. Cum ajung in organism?
3. Ce fac ele in organism ? ... Si mai presus de toate:
4. Cum pot scapa de ele?
Studiile arata ca multi oameni cred ca sunt intoleranti la lactoza. Cu toate acestea Dr. Clark a declarat ca, daca sunteti intolerant la lapte nu inseamna neaparat ca sunteti, de asemenea, si intoleranti la lactoza.
Potrivit Dr. Thomas Walser, cooperator al revistei elvetiene "Gesundheitstipp", o persoana care este intoleranta la lactoza va tolera in mod normal, 8 pana la 10 grame de lactoza pe zi si va putea consuma de asemenea si branzeturi maturate cum ar fi: Parmezan, Emmental, Gruyère si alte branzeturi care isi pierd lactoza lor in timpul procesului de uscare. Acelasi lucru poate fi spus despre unt.
Heike Siemes a realizat o statistica cu ajutorul aparatului Clark Syncrometer tester, pe 133 mostre de saliva. Acest studiu a relevant ca doar 2,9% din subiectii acestui experiment erau intoleranti la lactoza in timp ce cei intoleranti la lapte erau 69,4%.
In anii 80 Hanna Kroeger a publicat o carte in care vorbeste despre faptul ca lactoza ajuta la dezvoltarea florei intestinale. Aceasta informatie ne-a starnit curiozitatea, deoarece astazi se crede contrariul.
Cautand mai multe informatii am gasit 2 articole:
In primul articol se spune ca pasarile de curte au primit in mancare concentratii scazute de lactoza ca probiotic. Aceasta a avut un efect pozitiv ajutand la inhibarea bacteriilor patogene. Sanatatea lor s-a imbunatatit reusindu-se o reducere a Salmonellei prezente in intestine.
Un rezumat publicat pe Pubmed sustine ca intoleranta la lactoza si ca lactoza ar trebuie sa fie reevaluata ca un potential furnizor de acid lactic –producator de bacterii benefice in unele boli intestinale mai usoare.
Aceste articole sunt in conformitate cu ceea ce a declarat Dr. Clark in: "Vindecarea tuturor formelor de cancer”. Iata un pasaj din carte:
"Daca esti intolerant de lapte nu inseamna ca esti de intolerant si la lactoza, dar din cauza faptului ca nu consumi produse care au lactoza in compozitie, organismul tau nu reuseste sa ucida salmonela si Shigellas prezente in intestine. Aceste bacterii pot provoca deficienta la lactoza prin intermediul diareei frecvente. "
"In cazul in care organismul tau a pierdut capacitatea de a ucide salmoneloza si Shigellas, toate antibioticele si tratamentele intestinale nu pot distruge aceste bacterii omniprezente"
Cum se face ca organismul si-a pierdut capacitatea de a ucide salmoneloza si Shigellas?
Dr. Clark continua .. (citez):
"Exista dovezi ca antibioticele comune care ucid Streptococii si Stapfilococii sunt responsabile de acest fapt.
La soareci, este nevoie de un milion de bacteria Salmonella pentru a incepe o infectie. Dar intr-un experiment s-a observant ca dupa ce li s-a administrat streptomicina, au fost nevoie doar de 10 bacterii pentru a se infecta! Intestinele tale sunt in mod similar in incapacitate dupa consumul de antibiotice, permitindu-le chiar si unor cantitati foarte mici de Salmonella si Shigella sa scape si sa se inmulteasca! "
"Organismul nu reuseste sa le elimine definitiv. Ele raman ascunse pe undeva. Cand un nou lot de bacterii ajunge, chiar daca este vorba de o lingurita de lapte, cele doua subtipuri pot hibridiza si produce urmasi mult mai puternici. Aceasta se numeste virulenta. Astfel devii mult mai bolnav din cauza subtipurile mai virulente de bacterii. Puteti avea diaree, varsaturi si se poate declansa o stare generale de rau. "
Prin urmare, daca credeti ca sunteti "intoleranti la lactoza", fiti atenti la Salmonella si Shigella! Ati putea fi infectat cronic cu aceste doua bacterii.
Pentru a intelege mai bine substartul, cu siguranta trebuie inteles de la bun inceput unele notiuni, si cum se poate mai bine face acest lucru decat punandu-va intrebari precum:
1. Ce sunt salmonela si shigellas?
2. Cum ajung in organism?
3. Ce fac ele in organism ? ... Si mai presus de toate:
4. Cum pot scapa de ele?
Raspunsul la aceste intrebari sunt toate prezentate in scrierile Dr. Clark:
1. CE SUNT SALMONELA si SHIGELLAS si ce efecte pot avea ele asupra sanatatii noastre?
Salmonella si Shigella sunt bacterii "enterice" (traiesc in intestin). Dr. Clark a descoperit ca Salmonella este deasemeneea o bacterie de detoxifiere, adica este eliberata de alti agenti patogeni cum ar fi paraziti sau virusi atunci cand acestea sunt ucise sau cand sunt pe moarte. Salmoneloza invadeaza virusii si oncovirusii. Salmonella poate provoca diaree, constipatie, balonare, greata, dureri, oboseala si febra, dar poate fi, de asemenea si asimptomatica. Cele trei soiuri comune de Salmonella sunt enteriditis, paratyphi si typhimurium, ele pot fi vazute adesea impreuna in cazurile cronice. Salmonela enterditis afecteaza indeosebi pancreasul, dar poate invada orice parte a corpului. Are nevoie de metale pentru a se dezvolta in mod specific de aur, molibden si ruteniu.
Shigella disenteriae & sonnei poate fi, de asemenea, eliberat de parazitii precum Onchocerca. Cauzeaza dureri de cap diaree, depresie, greata, varsaturi, febra, ameteli si severa. Pot invada sistemul nervos si provoca iritabilitate. Nu provoaca dureri. Are nevoie de mangan metalic, pentru a prospera si necesita, de asemenea, strontiu, aur si nichel.
2. Cum au ajuns in corpurile noastre?
Shigella vine din intestin si din produse lactate.
Salmonella vine din intestin, precum si din alimente cum ar fi carnea contaminata, carne de pasare si oua. Salmonella poate fi gasita in produsele alimentare lactate, conserve, salate si produse vegetale precum si in mancare gatita. De asemenea, suplimente si medicamente pot contine, si ele Salmonella. O igiena deficitara poate face ca aceasta bacteria sa poata fi gasita si pe mainile noastre.
Salatele si alte produse vegetale sunt fertilizate cu gunoi de grajd si apa contaminata sau acestea vin in contact cu alte produse contaminate.
Intoxicatiile alimentare cu Salmonella provoaca infectii la aproximativ 20 de milioane de oameni din intreaga lume in fiecare an si este responsabila pentru aproximativ 200.000 de decese. Salmonella infesteaza animalele prin atasarea acesteia de legume. Oamenii de stiinta din Marea Britanie au descoperit ca Salmonella se hraneste cu zahar pentru a supravietui.
Shigella vine din intestin si din produse lactate.
Salmonella vine din intestin, precum si din alimente cum ar fi carnea contaminata, carne de pasare si oua. Salmonella poate fi gasita in produsele alimentare lactate, conserve, salate si produse vegetale precum si in mancare gatita. De asemenea, suplimente si medicamente pot contine, si ele Salmonella. O igiena deficitara poate face ca aceasta bacteria sa poata fi gasita si pe mainile noastre.
Salatele si alte produse vegetale sunt fertilizate cu gunoi de grajd si apa contaminata sau acestea vin in contact cu alte produse contaminate.
Intoxicatiile alimentare cu Salmonella provoaca infectii la aproximativ 20 de milioane de oameni din intreaga lume in fiecare an si este responsabila pentru aproximativ 200.000 de decese. Salmonella infesteaza animalele prin atasarea acesteia de legume. Oamenii de stiinta din Marea Britanie au descoperit ca Salmonella se hraneste cu zahar pentru a supravietui.
3. Unde locuiesc si ce fac ele in organism?
Aceste bacterii pot trai pe maini si sub unghiile tale, astfel cea mai importanta sursa de reinfectare esti chiar tu.
Salmonela sapa adanc in peretele stomacului unde ramane ascunsa, departe de antibiotice si acidul clorhidric din stomac. Cand preia controlul partii superioare a stomacului, slabeste sfincterulul esofagian . Un stomac plin de mancare calda la un pH neutru reprezinta conditia potrivita pentru aceste bacterii. E ca si cum ai pune drojdie intr-un bol de apa calda, faina si zahar. Intr-o jumatate de ora, se revarsa din cauza cresterii. Indigestia care incepe imediat dupa ce ai mancat este, probabil, din cauza salmonelei. In cazul in care indigestia apare in timpul noptii, acest lucru sugereaza Shigellas, deoarece a avut timp sa ajunga la locul ei preferat mai jos in stomac.
Aceste bacterii pot trai pe maini si sub unghiile tale, astfel cea mai importanta sursa de reinfectare esti chiar tu.
Salmonela sapa adanc in peretele stomacului unde ramane ascunsa, departe de antibiotice si acidul clorhidric din stomac. Cand preia controlul partii superioare a stomacului, slabeste sfincterulul esofagian . Un stomac plin de mancare calda la un pH neutru reprezinta conditia potrivita pentru aceste bacterii. E ca si cum ai pune drojdie intr-un bol de apa calda, faina si zahar. Intr-o jumatate de ora, se revarsa din cauza cresterii. Indigestia care incepe imediat dupa ce ai mancat este, probabil, din cauza salmonelei. In cazul in care indigestia apare in timpul noptii, acest lucru sugereaza Shigellas, deoarece a avut timp sa ajunga la locul ei preferat mai jos in stomac.
4. CUM scapi de SALMONELA SI SHIGELLAS
A - Imbunatatirea capacitatii stomacului de a produce acid si capacitatea ficatului de a face bila. La randul sau, acest lucru inseamna eliminarea toxinelor din stomac si curatarea ficatului. Anumite toxine se acumuleaza in stomac atunci cand ficatul si rinichii nu pot tine pasul cu procesul de eliminare. Arsenicul este o toxina predominant in stomac. Eliminati toate sursele de arsenic. Freonul este o alta toxina stomacala. Cumparati-va un frigider care nu foloseste freon. Metalele din plombele dentare si proteze: mercur, argint, cupru, taliu, ajung in stomac. Curatati-le. Toxinele pot si fi si inhalate. Astfel azbestul, formaldehida, fibra de sticla, sunt inghitite in momentul tusei , acumulandu-se in stomac. Orice stomac pot recupera o parte importanta a functiei sale dupa ce il curatati. Salmonella si Bacteroides fragilis sunt doua bacterii care pot manca bila si pot rezista si fara oxigen, iata de ce e bine sa nu consumati produse lactate nesterilizate, chiar daca ati reusit sa va recastigati pentru cateva minute pe zi toleranta la produsele lactate.
A - Imbunatatirea capacitatii stomacului de a produce acid si capacitatea ficatului de a face bila. La randul sau, acest lucru inseamna eliminarea toxinelor din stomac si curatarea ficatului. Anumite toxine se acumuleaza in stomac atunci cand ficatul si rinichii nu pot tine pasul cu procesul de eliminare. Arsenicul este o toxina predominant in stomac. Eliminati toate sursele de arsenic. Freonul este o alta toxina stomacala. Cumparati-va un frigider care nu foloseste freon. Metalele din plombele dentare si proteze: mercur, argint, cupru, taliu, ajung in stomac. Curatati-le. Toxinele pot si fi si inhalate. Astfel azbestul, formaldehida, fibra de sticla, sunt inghitite in momentul tusei , acumulandu-se in stomac. Orice stomac pot recupera o parte importanta a functiei sale dupa ce il curatati. Salmonella si Bacteroides fragilis sunt doua bacterii care pot manca bila si pot rezista si fara oxigen, iata de ce e bine sa nu consumati produse lactate nesterilizate, chiar daca ati reusit sa va recastigati pentru cateva minute pe zi toleranta la produsele lactate.
B - eliminati salmonelozei cu:
Iod Lugol 2% 6 picaturi in 4 oz de apa de 4 ori pe zi
2-5 picaturi de Lugol intr-un pahar de apa pentru a clati mainele
Reteta de eliminare a Salmonelei
Folositi Zapperul
Se sterilizeaza FIECARE masa si bautura la -20 ° F timp de 24 ore, deoarece bacteriile moarte nu reinvie
Iod Lugol 2% 6 picaturi in 4 oz de apa de 4 ori pe zi
2-5 picaturi de Lugol intr-un pahar de apa pentru a clati mainele
Reteta de eliminare a Salmonelei
Folositi Zapperul
Se sterilizeaza FIECARE masa si bautura la -20 ° F timp de 24 ore, deoarece bacteriile moarte nu reinvie
C - eliminati SHIGELLAS cu:
Picaturi de acid clorhidric in apa inainte de mese
Turmeric si 6 capsule de fennel seeds de 3 ori pe zi
HOMEOGRAPHY: aur, nichel, strontiu - rinichilor si sistemului limfatic
Folositi Zapperul
In concluzie, este interesant de stiut ca oamenii de stiinta de la Universitatea din Liverpool din Marea Britanie au descoperit, ca, este important sa scapati de Salmonela deoarece acesta impiedica sistemul imunitar al organismului sa functioneze in mod corespunzator. Oamenii de stiinta din Marea Britanie impreuna cu Institute for Animal Health au confirmat descoperirea Dr. Clark: ca Salmonela intra in organism ca si amibele cauzand boli plantelor, animalelor si oamenilor.
Picaturi de acid clorhidric in apa inainte de mese
Turmeric si 6 capsule de fennel seeds de 3 ori pe zi
HOMEOGRAPHY: aur, nichel, strontiu - rinichilor si sistemului limfatic
Folositi Zapperul
In concluzie, este interesant de stiut ca oamenii de stiinta de la Universitatea din Liverpool din Marea Britanie au descoperit, ca, este important sa scapati de Salmonela deoarece acesta impiedica sistemul imunitar al organismului sa functioneze in mod corespunzator. Oamenii de stiinta din Marea Britanie impreuna cu Institute for Animal Health au confirmat descoperirea Dr. Clark: ca Salmonela intra in organism ca si amibele cauzand boli plantelor, animalelor si oamenilor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu